Viktig: For hjelp med kjøp i app gjort gjennom App Store, vennligst kontakt Apple kundestøtte.

Denne veiledningen vil forklare hvordan kjøp i iOS-appen fungerer, liste opp vilkår og betingelser for gratis prøveperiode og hvordan du sier opp abonnementet ditt og oppdaterer betalingsinformasjonen din.

Merk: De følgende instruksjonene er for abonnementer igangsatt gjennom kjøp i iOS-appen. Hvis du kjøpte abonnementet ditt fra ExpressVPNs nettsted, kan du sjekke disse instruksjonene. Hvis du vil bruke den gratis prøveperioden, men ExpressVPN ikke er tilgjengelig i ditt land, må du bytte App Store-land og bruke en betalingsmetode assosiert med det nye landet.

Hopp til …

Generelle detaljer om i app-abonnementer
Vilkår og betingelser for gratis prøveperiode
Hvordan endre abonnementer
Hvordan avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt
Hvordan oppdatere faktureringsinformasjon eller betalingsmetoder
Hvordan løse betalingsproblemer
Hvordan gjenoppta et App Store-abonnement etter å ha kansellert det
Refusjoner

Generelle detaljer om i app-abonnementer

For å bruke den gratis prøveperioden eller kjøpe et abonnement i appen, må du ha iOS 12 eller nyere, ExpressVPN for iOS v7.3.7 eller nyere, samt en aktiv betalingsmetode. Les om hvordan du oppdaterer iOS eller ExpressVPN-appen på enheten din.

Du faktureres av App Store, ikke av ExpressVPN, hver 12. måned. En gratis prøveperiode eller betalt abonnement fra App Store:

• gir deg full tilgang til alle ExpressVPN-appene (ikke bare iOS)
  • lar deg koble til opptil åtte enheter til ExpressVPN samtidig
  • gir deg ikke tilgang til verv-en-venn-belønningsprogrammet
  • gir deg ikke tilgang til 30-dagers pengene-tilbake-garanti (refusjoner kan fremdeles være tilgjengelige, men dette er helt opp til Apple kundestøtte)
  • faktureres av App Store (iTunes) i din lokale valuta (abonnementer kjøpt på ExpressVPNs nettsted faktureres i USD)

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Til toppen

Vilkår og betingelser for gratis prøveperiode

På slutten av den syv-dagers gratis prøveperioden vil du faktureres av App Store prisen av en 12-måneders plan. Hvis du ikke lenger ønsker å abonnere på ExpressVPN, må du avbryte den gratis prøveperioden minst 24 timer før den utløper.

Så snart abonnementet ditt er påstartet, vil du faktureres automatisk hver 12. måned. Dette vil fortsette å løpe, med mindre abonnementet avbrytes minst 24 timer før slutten av faktureringsperioden.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Til toppen

Hvordan bytte abonnementer

Du kan bare endre varigheten på abonnementet ditt via App Store om du gjorde ditt opprinnelige kjøp i App Store. (Likeledes kan du bare endre varigheten på abonnementet ditt på ExpressVPNs nettsted om du kjøpte det via nettstedet.)

Om du for eksempel ønsker å oppgradere fra et 1-måneds abonnement til et 12-måneders abonnement via App Store, må du ha kjøpt 1-måneds abonnementet i App Store.

For å endre abonnementets varighet på iOS-enheten din:

1. Logg inn på App Store-kontoen du brukte for å skaffe deg din gratis prøveperiode eller abonnement.
  2. Åpne listen over abonnementene dine.
  3. Velg ExpressVPN.
  4. Velg abonnementsplanen du ønsker.
  5. Bekreft de nye abonnementsvilkårene dine.

Den nye abonnementsplanen din vil begynne på slutten av den nåværende faktureringsperioden. Se abonnementdatoene dine i App Store for mer informasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Til toppen

Hvordan avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt

Du kan bare avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt via App Store hvis du opprinnelig registrerte deg via App Store. (Likeledes kan du bare avslutte abonnementet ditt på ExpressVPNs nettsted hvis du kjøpte det via nettstedet.)

For å unngå å bli belastet, avbryt minst 24 timer før slutten av den gratis prøveperioden eller den neste faktureringsdatoen. Ellers vil kontoen din faktureres automatisk basert på planen du valgte.

For å avslutte den gratis prøveperioden eller abonnementet ditt på iOS-enheten din:

1. Logg inn på App Store-kontoen du brukte for å skaffe deg din gratis prøveperiode eller abonnement.
  2. Åpne listen over abonnementene dine.
  3. Velg Avbryt prøveperiode eller Avbryt abonnement.
  4. Velg Bekreft.

Etter at du har avbrutt, kan du fortsette å bruke ExpressVPN til utløpsdatoen.