Huomio: Et ehkä saa heti käyttöösi ExpressVPN:n omaa IP-lisäosaa, sillä sitä otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Ostettuasi voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidilla, iOS:lla ja Windowsilla. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Tässä oppaassa näytämme, miten asennat oman IP-osoitteesi ExpressVPN-sovelluksessa Androidille. Jos et ole vielä hankkinut sitä, voit opetella, kuinka ostat kiinteän IP:n.

Siirry kohtaan…

VPN:n asennus
Oman IP:n asennus
Oman IP:n käyttö muilla laitteilla

VPN:n asennus

Asentaaksesi oman IP-osoitteen sinun täytyy ensin ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus Androidille.
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Oman IP:n asennus

Huomio: Et ehkä saa heti käyttöösi ExpressVPN:n omaa IP-lisäosaa, sillä sitä otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Ostettuasi voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.
Kun olet asentanut ExpressVPN-sovelluksen Android-laitteellesi, sovelluksessa:

1. Mene Vaihtoehdot > Oma  IP.
  2. Napauta Asenna oma  IP.
  3. Valitse VPN-sijainti kiinteälle eli omalle IP:lle.
    Huom: Valitsemasi sijainti on pysyvä lisäosasi ajan. Et voi muuttaa sitä asennuksen jälkeen.
  4. Aseta pääsykoodisi.
    Huom: Tämä koodi on ainoa keino käyttää omaa IP:täsi muilla laitteilla, joten suosittelemme asettamaan vahvan, ainutlaatuisen koodin ja säilyttämään sen turvallisessa paikassa, kuten ExpressVPN Keys -palvelussa. Jos menetät pääsykoodisi, ExpressVPN ei voi palauttaa sitä—edes valtuutuksellasi—ja menetät pääsyn omaan IP-osoitteeseen.
  5. Pidä silmällä ilmoitusta sovelluksessa, joka kertoo, että oma  IP-osoitteesi on valmis käytettäväksi. Tämä voi kestää jopa 20 minuuttia.
  6. Valitse oma  IP-osoitteesi VPN-sijaintien listalta yhdistääksesi siihen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Oman IP:n käyttö muilla laitteilla

Kun olet asentanut oman IP-osoitteesi, saatat haluta käyttää sitä muilla laitteilla. Voit tällä hetkellä käyttää omaa  IP-osoitetta vain ExpressVPN-sovelluksessa Androidilla, iOS:lla ja Windowsilla.

Toisella laitteella

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Jos olet mobiililaitteella, mene Vaihtoehdot > Oma IP.
    TAI
    Jos olet työpöydälläsi, klikkaa Menu icon. > Oma IP.
  3. Valitse Avaa pääsykoodilla.
  4. Valitse oma  IP-osoitteesi VPN-sijaintien listasta yhdistääksesi siihen.

Unohditko pääsykoodisi? Avaa ExpressVPN-sovellus laitteella, jolle olet asentanut tai avannut oman IP:osoitteesi, sitten mene Vaihtoehdot tai Menu icon.> Oma  IP hakeaksesi pääsykoodisi. Voit myös ottaa yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua. Muista kuitenkin, että emme voi nähdä tai palauttaa pääsykoodiasi tai omaa IP:osoitettasi, edes valtuutuksellasi.
Haluatko tietää lisää ExpressVPN:n omasta IP-lisäosasta? Katso usein kysytyt kysymyksemme.

Takaisin ylös

Huomio: Et ehkä saa heti käyttöösi ExpressVPN:n omaa  IP-lisäosaa, sillä sitä otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Ostettuasi voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Tässä ohjeessa näytämme miten asennat oman IP-osoitteesi ExpressVPN-sovelluksessa Androidille

Siirry kohtaan…

Oman IP:n asennus
Oman IP:n käyttö muilla laitteilla

Oman IP-osoitteen asennus

Huomio: Et ehkä saa heti käyttöösi ExpressVPN:n omaa IP-lisäosaa, sillä sitä otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Ostettuasi voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.
Kun olet asentanut ExpressVPN-sovelluksen Android-laitteellesi, sovelluksessa:

1. Mene Vaihtoehdot > Oma IP.
  2. Napauta Asenna Oma IP.
  3. Valitse VPN-sijainti kiinteälle IP:lle.
    Huom: Valitsemasi sijainti on pysyvä lisäosasi ajan. Et voi muuttaa sitä asennuksen jälkeen.
  4. Aseta pääsykoodisi.
    Huom: Tämä koodi on ainoa keino käyttää kiinteää IP:täsi muilla laitteilla, joten suosittelemme asettamaan vahvan, ainutlaatuisen koodin ja säilyttämään sen turvallisessa paikassa, kuten ExpressVPN Keys -palvelussa. Jos menetät pääsykoodisi, ExpressVPN ei voi palauttaa sitä—edes valtuutuksellasi—ja menetät pääsyn omaan  IP-osoitteeseen.
  5. Pidä silmällä ilmoitusta sovelluksessa, joka kertoo, että oma  IP-osoitteesi on valmis käytettäväksi. Tämä voi kestää jopa 20 minuuttia.
  6. Valitse oma IP-osoitteesi VPN-sijaintien listalta yhdistääksesi siihen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Oman IP-osoitteen käyttö muilla laitteilla

Kun olet asentanut oman IP-osoitteesi, saatat haluta käyttää sitä muilla laitteilla. Voit tällä hetkellä käyttää kiinteää IP:täsi vain ExpressVPN-sovelluksessa Androidilla ja iOS:lle.

Toisella laitteella

1. Avaa ExpressVPN-sovellus
  2. Jos olet mobiililaitteella, mene Vaihtoehdot > Oma IP.
    TAI
    Jos olet työpöydälläsi, klikkaa Menu icon. > Oma IP.
  3. Valitse Avaa pääsykoodilla.
  4. Valitse oma  IP-osoitteesi VPN-sijaintien listasta yhdistääksesi siihen.

Unohditko pääsykoodisi? Avaa ExpressVPN-sovellus laitteella, jolle olet asentanut tai avannut oman IP-osoitteesi, sitten mene Vaihtoehdot tai Menu icon.> Oma IP hakeaksesi pääsykoodisi. Voit myös ottaa yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua. Muista kuitenkin, että emme voi nähdä tai palauttaa pääsykoodiasi tai omaa IP-osoitetta, edes valtuutuksellasi.

Takaisin ylös